Νικηφόρο πέρασμα του Αστέρα από το Αλκαζάρ

Νικηφόρο πέρασμα του Αστέρα από το Αλκαζάρ

Με δύο γκολ του Μπαράλες από ένα σε κάθε ημίχρονο (42’, 75’) και ένα του Φερνάντεθ στις καθυστερήσεις (90’+) ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τη Λάρισα στο Αλκαζάρ με 3-1 για την 5η αγωνιστική της Super League. Το τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε στο 89’ ο Μούζεκ.

Καλύτερος ήταν ο Αστέρας στο πρώτο μέρος αλλά η ΑΕΛ έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 11’ όταν σε προσπάθεια του Πινακά ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε στη γωνία του για να γλυτώσει τη παραβίαση.

Οι γηπεδούχοι φλέρταραν με το γκολ στο 41’ όταν ο Τόρζε βρέθηκε στη περιοχή τετ α τετ αλλά κατάφερε να αστοχήσει (!) και στο επόμενο λεπτό (42’) ο Μπαράλες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1) για τον Αστέρα.

Ο Αστέρας στο 75’ εδραίωνε τη νίκη του με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπαράλες που με ωραίο σουτ έκανε το 0-2. Λίγο πριν το φινάλε, ο Μούζεκ με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 1-2 και ξαναέβαλε την ΑΕΛ στο ματς, όμως στις καθυστερήσεις, ο Φερνάντεθ «κλείδωσε» τη νίκη για τον Αστέρα κάνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Νικολιάς – Σίτο, Σουάρεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεζ

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (71′ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ, Σπαρβ, Σετσέροβιτς (71′ Νικολιάς), Πλατέλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε (56′ Τρούγιτς), Πινακάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο (72′ Ιγκλέσιας), Ρεγκίς (88′ Μπόρχα Φερνάντεζ), Ριέρα (61′ Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (61′ Λέο Τιλίκα), Μπαράλες (89′ Ορόθκο).

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση