Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12; [Poll]

Αυτή η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στο νέο iPhone 12, οπότε δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ρωτήσουμε αν σκοπεύετε το να αγοράσετε. Τα νέα iPhone έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, δύο “απλά” στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο Pro στις 6,1 και 6,7 ίντσες. Όλα τους εφοδιάζονται με το νέο SoC A14 Bionic, αλλά και με OLED οθόνες, κάτι που δεν έχουμε δει ξανά.

Τα iPhone 12 υπόσχονται να απογειώσουν τις νυχτερινές λήψεις σας, με διάφραγμα φακού f/1.6 σε όλα τα μοντέλα, αλλά και Night Mode στις selfie. Παράλληλα, είναι ικανά να τραβήξουν και να κάνουν edit βίντεο σε Dolby Vision, δηλαδή 4K 60fps με HDR 10bit. Όμως, ότι και να προσφέρουν, κάποιοι δεν έχουν πειστεί, καθώς δεν είναι το redesign που περίμεναν, όπως θα γινόταν αν η Apple έβρισκε τρόπο να μειώσει αισθητά το notch.

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας είναι: Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12; Σας έπεισαν οι αναβαθμίσεις του, θα μείνετε στο παλιό σας iPhone ή το οικοσύστημα της Apple και οι περιορισμοί του δε σας επιτρέπουν να “αλλάξετε στρατόπεδο”; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια απάντηση. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12; [Poll]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης