Oppo Find X2: Έρχεται σε League of Legends έκδοση

Το φετινό flagship Oppo Find X2 θα κυκλοφορήσει και σε συλλεκτική έκδοση League of Legends, με την ανακοίνωση να έρχεται τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με διαρροή από της ιστοσελίδα Weibo, μάθαμε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου. Μαζί, έχουμε και τα renders της νέας έκδοσης, καθώς και το επίσημο poster.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το Oppo Find X2 θα έρθει με το λογότυπο του Worlds 2020 στο πίσω μέρος. Αν δε γνωρίζεται, αυτό είναι το marketing όνομα του φετινού Season World Championship του League of Legends. Χρωματικά, η νέα έκδοση συνδυάζει το μπλε-πράσινο στο πίσω μέρος του, με χρυσές λεπτομέρειες, καθώς και χρυσό πάνω και κάτω μέρος.

Οι κάτοχοι θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό θέμα League of Legends, με την εν λόγω έκδοση να προσφέρει 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, δε θα υπάρχει κάποια αλλαγή. Το Oppo Find X2 έρχεται με οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών στα 120Hz, με οπή για τη selfie κάμερα των 32MP. Στο εσωτερικό του βλέπουμε τον Snapdragon 865, 4.200mAh μπαταρία, ενώ το τριπλό σύστημα κάμερας έρχεται με κύριο αισθητήρα 48MP.

Πηγή

Oppo Find X2: Έρχεται σε League of Legends έκδοσηTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου