iPhone 12 Pro: Με τριπλό σύστημα κάμερας, LiDAR και τη δύναμη του A14

Ως το μικρότερο από τα Pro μοντέλα, το iPhone 12 Pro έρχεται με OLED οθόνη 6,1 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας και αισθητήρα βάθους LiDAR. Αν και μικρότερο σε μέγεθος, το Pro μοντέλο προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Pro Max, όπως τους ενισχυμένους φακούς με κύριο αισθητήρα f/1.6, Smart HDR 3 αλλά και τη δύναμη του A14, του πρώτου SoC κατασκευασμένου στα 5nm.

Το iPhone 12 Pro έρχεται κατασκευασμένο με premium υλικά, συμπεριλαμβανομένου stainless steel band. Χάρη στο νέο Ceramic Shield γυαλί μπροστά και πίσω, η συσκευή έχει πιστοποίηση IP68, για έως και 6 μέτρα στο νερό για 30 λεπτά.

To iPhone 12 Pro έρχεται με “σχεδόν το ίδιο” μέγεθος με το iPhone 11 Pro, παρά τη μεγαλύτερη οθόνη. Στις κάμερες, το iPhone 12 Pro προσφέρει τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 7 στοιχείων στα 12MP wide με f/1.6, 26mm focal length, OIS και 100% Focus Pixels. Οι νυχτερινές επιδόσεις του iPhone 12 Pro είναι 87% καλύτερες από ότι στα iPhone 11 Pro.

Λειτουργίες βίντεο:

10-bit HDR λήψη βίντεο
Λήψη βίντεο Dolby Vision HDR
4K at 60 fps

Μέσω του φακού LiDAR τα νέα iPhone 12 Pro και Pro Max βελτιώνονται οι νυχτερινές λήψεις, με ενισχυμένο auto focus στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, χρησιμοποιείται για σκανάρισμα αντικειμένων και δωματίων, αλλά και για λειτουργίες AR, όπως στο iPad Pro.

Τιμή 999 δολάρια για τη χωρητικότητα των 128GB.

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς

iPhone 12 Pro: Με τριπλό σύστημα κάμερας, LiDAR και τη δύναμη του A14Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης