Huawei Mate 40: Περνάει από το GeekBench και μας δείχνει τη δύναμη του

Huawei Mate 40 EMUI 10.X and Mate 40 Pro EMUI 11

Μία συσκευή της σειράς Huawei Mate 40 περνάει από το GeekBench και μας αποκαλύπτει τη δύναμη του Kirin 9000 για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, η συσκευή με αριθμό μοντέλου NOH-NX9, η οποία υποθέτουμε ότι είναι από τις flagship προτάσεις της επερχόμενης σειράς, περνάει από το GeekBench και δείχνει τη δύναμη του νέου SoC.

Το Huawei Mate 40 κατάφερε να φτάσει τους 1.020 πόντους στο single-core test και τους 3.710 πόντους στο multi-core test του GeekBench. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο δυνατό από τον άμεσο αντίπαλο του, το Galaxy Note 20 Ultra με Snapdragon 865+, το οποίο έχει 900 και 3.100 πόντους στα αντίστοιχα τεστ. Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι το SoC θα είναι οκταπύρηνο, με βασικό χρονισμό 2.04GHz, αλλά και ότι θα έρθει με 8GB μνήμης RAM.

Δεν έχουμε μόνο τα στοιχεία του GeekBench, αλλά και την ίδια τη Huawei, η οποία μας προετοιμάζει για τη δύναμη του Huawei Mate 40 μέσα από ένα μικρό teaser στο Twitter. H εταιρεία μας προετοιμάζει για “δύναμη άνευ προηγουμένου”, κάτι που είναι λογικό μεν, αφού το Kirin 9000 είναι το πρώτο SoC σε Android smartphone που κατασκευάζεται με τη μέθοδο των 5nm. Από την άλλη, η αρχή στην εν λόγω κατασκευή αναμένεται να γίνει από τα iPhone 12 και τον A14.

Πηγή
Πηγή

Huawei Mate 40: Περνάει από το GeekBench και μας δείχνει τη δύναμη τουTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης