HomePod mini: Μικρό smart speaker με ενσωματωμένο Siri και τιμή $99

Η Apple ξεκίνησε τις ανακοινώσεις με το νέο της smart speaker, το HomePod Mini. Όπως είδαμε και στα leaks, το HomePod mini έρχεται με μικρό σχεδιασμό, αλλά προσφέρει επιφάνεια αφής στο πάνω μέρος. Το HomePod Mini έρχεται με το SoC S5, το ίδιο που είχαμε δει και στο Apple Watch Series 5.

Το HomePod mini προσφέρει ήχο 360 μοιρών με computational audio. Η Apple υποστηρίζει πως προσφέρει τον καλύτερο ήχο της κατηγορίας του. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλο HomePod mini και να προσφέρει stereo ήχο. Επίσης, προσφέρει άμεση σύνδεση με κοντινά iPhone, έχει ενσωματωμένο το Siri αλλά και το Apple Music. Στους επόμενους μήνες, θα έρθουν και άλλες εφαρμογές.

Το HomePod mini υποστηρίζει Siri, οπότε μπορείτε να το ελέγχεται με φωνή, πέραν της επιφάνειας αφής. Επίσης, μπορείτε να ρωτάτε κανονικά το Siri ότι θέλετε, όπως ακριβώς και στο iPhone. Μπορείτε να ελέγχεται το iPhone σας μέσω του HomePod σας, αλλά και να ελέγχεται τα μηνύματα ή το πρόγραμμα σας. Επίσης, κάθε χρήστης έχει τη δική του “εμπειρία”, καθώς αναγνωρίζει τη φωνή των χρηστών.

Μπορείτε επίσης να στείλετε μουσική στο αυτοκίνητο σας, αν υποστηρίζει CarPlay. Το HomePod Mini μπορεί να ελέγξει όλες τις συσκευές του σπιτιού σας, μέσω της πλατφόρμας HomeKit. Μέσω του Intercom μπορείτε να στείλετε μηνύματα και μουσική σε άλλα HomePod μέσα στο σπίτι, μέσα στο σπίτι. Τα μηνύματα που στέλνετε μέσω του HomePod θα παίζουν και σε συσκευές της Apple που βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς

HomePod mini: Μικρό smart speaker με ενσωματωμένο Siri και τιμή $99Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης