Μάθε τα πάντα για τα iPhone 12 και iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και 12 Pro Max

Πιστή στο ραντεβού της, η Apple παρουσίασε τα τέσσερα μοντέλα της φετινής σειράς, τα iPhone 12, 12 mini, 12 Pro και 12 Pro Max. Τα νέα μοντέλα έρχονται με το νέο σχεδιασμό που θυμίζει εποχές iPhone 4S, με αναβαθμισμένο SoC A14 στα 5nm, αλλά και με βελτιώσεις στην κάμερα. Επιπλέον, νέα χρώματα προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα, με το 5G να παίζει και αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο.

iPhone 12 mini

Όπως περιμέναμε, η Apple παρουσίασε ένα νέο, μικρότερο και πιο οικονομικό iPhone, με την ονομασία iPhone 12 mini. Αν και μικρότερο όμως, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα μοντέλα, καθώς παρά την οθόνη των 5,4 ιντσών η νέα πρόταση έρχεται με διπλό σύστημα κάμερας, όπως το μεγαλύτερο αδερφάκι του, αλλά και τη δύναμη του A14 Bionic.

Διάβασε περισσότερα εδώ

iPhone 12

Το βασικό μοντέλο της σειράς έρχεται με αναβαθμισμένη OLED οθόνη, αλλά και με το ανανεωμένο διπλό σύστημα κάμερας. Από μπροστά μπορεί κάποιος να το μπερδέψει με το περσινό iPhone 11, όμως φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, για να προσελκύσει και τους κατόχους του περσινού μοντέλου.

Διάβασε περισσότερα εδώ

iPhone 12 Pro

Ως το μικρότερο από τα Pro μοντέλα, το iPhone 12 Pro έρχεται με OLED οθόνη 6,1 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας και αισθητήρα βάθους LiDAR. Αν και μικρότερο σε μέγεθος, το Pro μοντέλο προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Pro Max, όπως τους ενισχυμένους φακούς με κύριο αισθητήρα f/1.6, Smart HDR 3 αλλά και τη δύναμη του A14, του πρώτου SoC κατασκευασμένου στα 5nm.

Διάβασε περισσότερα εδώ

iPhone 12 Pro Max

Το φετινό τούμπανο της σειράς έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε iPhone, καθώς και αισθητήρα LiDAR. Η νέα flagship πρόταση της εταιρείας έρχεται με OLED 6,7 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας με 5x οπτικό ζουμ, αλλά και τον αισθητήρα LiDAR. Επίσης, ενσωματώνει τον A14, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις της αγοράς των smartphone.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Μάθε τα πάντα για τα iPhone 12 και iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και 12 Pro MaxTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης