Google Pixel 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το design

Αν και η Google δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της για την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς Pixel, ο γνωστός leakster @jon_prosser φαίνεται να έχει στα χέρια του τη συσκευή. Ο Prosser μας δίνει τις πρώτες live φωτογραφίες, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι έχουμε δει από τα renders τον τελευταίο καιρό.

Στο μπροστινό μέρος, το Pixel 5 φαίνεται να είναι όντως το πιο όμορφο Pixel της σειράς, με συμμετρικά και μικρά bezel περιμετρικά και χωρίς μεγάλο chin στο κάτω μέρος. Η οθόνη του είναι flat, με μία οπή στο αριστερό μέρος να φιλοξενεί τη selfie κάμερα. Από πίσω βλέπουμε το μάλλον πλαστικό υλικό της συσκευής, αν και φαίνεται να έχει sandstone texture από πάνω, με τον φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το camera bump που φιλοξενεί το διπλό σύστημα κάμερας.


Σύμφωνα με τον Prosser, η έκδοση των 128GB θα κοστίζει 699 δολάρια, με τον leakster να λέει πως η τιμή είναι 100% επιβεβαιωμένη. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν επεξεργαστή Snapdragon 765G, 8GB RAM και οθόνη QHD+ 5,7 ιντσών με 90Hz ρυθμού ανανέωσης. Η μπαταρία του Pixel 5 αναμένεται στα 4.080mAh, ενώ όπως πάντα αναμένουμε stereo ηχεία.

Πηγή

Google Pixel 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το designTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης