Έπεσε το δίκτυο της Vodafone, προβλήματα σε όλη την Ελλάδα

Update 19:00 – Μετά την ανάρτηση της είδησης στη σελίδα μας στο Facebook, είχαμε νέες αναφορές για προβλήματα και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε πόλεις όπως τα Ιωάννινα, η Βέροια και η Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει όλη την Ελλάδα.

Οι χρήστες Vodafone φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρά, σύμφωνα με αναφορές αναγνωστών του Techblog. Συγκεκριμένα, οι μέχρι τώρα αναφορές προς την ιστοσελίδα μας έρχονται από κατοίκους των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα.

Φαίνεται πως το πρόβλημα είναι γενικό, καθώς οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο ίντερνετ αλλά και στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αν και οι συσκευές των χρηστών δείχνουν σήμα 4G, είναι αδύνατη η σύνδεση μέσω δεδομένων. Όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο στο 13030 βρέθηκαν σε αναμονή για αρκετή ώρα, ενώ άλλοι αναφέρουν πως κλείνει η γραμμή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πλευράς Vodafone για το πρόβλημα που υπάρχει. Ακόμα και η ιστοσελίδα του παρόχου δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή, αν και αναγράφει το μήνυμα: “Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το Vodafone.gr σε λίγο”.

Όσοι είστε συνδρομητές Vodafone, αντιμετωπίζετε προβλήματα και αν ναι σε ποια περιοχή μένετε και τι πρόβλημα έχετε;

Έπεσε το δίκτυο της Vodafone, προβλήματα σε όλη την ΕλλάδαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης