Πέτρος Φιλιππίδης (φλΕΡΤ) : Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα γίνει επιτυχία

Πέτρος Φιλιππίδης (φλΕΡΤ) : Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα γίνει επιτυχία

Για το πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»,  τα σχέδια του στο θέατρο, αλλά και για θέματα πιο προσωπικά, όπως για το πότε σχεδιάζει να αποσυρθεί μίλησε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στην Νάντια Κοντογεώργη, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του στη νέα σειρά μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης που θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται.

Εκτίμησε ότι θα έχει  επιτυχία λόγω του καλού casting, του σεναρίου, της παραγωγής και της σκηνοθεσίας, ενώ μιλώντας γενικότερα για την ΕΡΤ είπε ότι ο κόσμος βλέπει πολύ θετικά τις νέες σειρές και εκπομπές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε αναλυτικά για τη διαδρομή του στο  θέατρο.  Αποκάλυψε μάλιστα ότι παρά τις μεγάλες του επιτυχίες ο ίδιος δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος. «Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Σκέφτομαι το μέλλον. Πιστεύω άλλωστε ότι κάθε παράσταση είναι μοναδική» είπε.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι αυτή η αγωνία τον φθείρει. «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω» αιφνιδίασε, διευκρινίζοντας πάντως λίγα λεπτά αργότερα ότι αυτό θα γίνει αργότερα και αφού βέβαια πρώτα ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιό του. Είπε ότι ο γιoς του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο, αλλά και σπουδαίος ηθοποιός. Μιλώντας τέλος για την 37χρονη καριέρα του ξεχώρισε , μεταξύ άλλων, την συνάντηση του με τον Κάρολο Κουν, τον Μπακαλόγατο, τις κωμωδίες του Αριστοφάνη κα.

www.ert.gr

Τάσος Οικονόμου