OnePlus 8T: Πλήρης φόρτιση μέσα σε 39 λεπτά χάρη στα 65W

Η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα OnePlus 8T στις 14 Οκτωβρίου, όμως ήδη έχουμε μία αρκετά καλή εικόνα του τι να περιμένουμε. Ο ίδιος ο Pete Lau επιβεβαίωσε πως η οθόνη του νέου μοντέλου θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ υπάρχουν και φήμες για τιμή από 599 ευρώ.

Σήμερα η OnePlus μας δίνει ένα ακόμα στοιχείο για το OnePlus 8T, αυτή τη φορά για τη φόρτιση της συσκευής. Η νέα πρόταση θα προσφέρει υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση έως και 65W, κάτι που σημαίνει ότι θα φορτίζει τη μπαταρία των 4.500mAh της συσκευής μέσα σε μόλις 39 λεπτά. Επίσης, μέσα σε 15 λεπτά η συσκευή θα φορτίζει από το 0% έως το 58%, ενώ γνωρίζουμε ότι θα χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστές μπαταρίες, όπως έχουμε δει και στο Find X2 Pro της Oppo.

Ο νέος φορτιστής του OnePlus 8T θα χρησιμοποιεί USB-C θύρα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να λειτουργεί και ως USB PD των 45W για τις υπόλοιπες συσκευές των κατόχων. Σύμφωνα με τον Pete Lau, CEO της OnePlus, η νέα τεχνολογία φόρτισης θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης των χρηστών περί φόρτισης, κάτι που βέβαια θα πρέπει να δούμε και στην πράξη.

Πηγή

OnePlus 8T: Πλήρης φόρτιση μέσα σε 39 λεπτά χάρη στα 65WTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης