Xbox Series X και Series S: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Ελλάδα

22 Σεπτεμβρίου σήμερα και η Microsoft παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της, ανοίγοντας τις προ-παραγγελίες για τα επερχόμενα Xbox Series X και Xbox Series S. Εδώ και λίγη ώρα οι νέες κονσόλες της Microsoft είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα.

Αν θέλετε το δυνατότερο Xbox Series X η τιμή του ανέρχεται στα 509,99 ευρώ, ελαφρώς ακριβότερο από το PlayStation 5. Το Xbox Series S παραμένει οι οικονομικότερη next-gen πρόταση, με τιμή στα 309,99 ευρώ. Δε γνωρίζουμε διαθεσιμότητα τεμαχίων προς το παρόν, αν και περιμένουμε τα πράγματα να κυλήσουν λίγο πιο ομαλά σε σχέση με τα προβλήματα στις προ-παραγγελίες των PlayStation 5.

Να θυμίσουμε ότι λίγες ώρες πριν η Microsoft ανακοίνωσε την αγορά της ZeniMax, μητρικής εταιρείας studio όπως τη Bethesda και id Software. Επίσης, αν και ακριβότερο, το Xbox Series X παραμένει η δυνατότερη κονσόλα της γενιάς προς το παρόν (πριν αρχίσουν να βγαίνουν οι “Pro” εκδόσεις). Οπότε, όλες οι προτάσεις πλέον βρίσκονται στην αγορά και έτοιμες για να μας δεχτούν στη νέα γενιά κονσόλων που ξεκινάει σε λιγότερο από 2 μήνες. Θα τσιμπήσετε;

Xbox Series X και Series S: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην ΕλλάδαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης