OnePlus Nord: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς άδεια από τον χρήστη

OnePlus Nord

Η κινέζικη κατασκευάστρια επιχείρησε να επιστρέψει στις ρίζες της κυκλοφορώντας ένα νέο οικονομικό μοντέλο, το οποίο είναι το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο μιας νέας σειράς smartphones. Όμως, σύμφωνα με τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν, η τιμή του OnePlus Nord ίσως οφείλεται σε πολύ περισσότερες εκπτώσεις από ότι το πλαστικό σώμα που διαθέτει.

Από τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του, το OnePlus Nord έλαβε αρνητικές κριτικές λόγω της μειωμένης αντοχής που επέδειξε στις δοκιμές του JerryRigEverything. Έπειτα, αρκετοί κάτοχοι του smartphone δημοσίευσαν αναφορές ότι η οθόνη του παρουσιάζει το πρόβλημα του πράσινου αποχρωματισμού, το οποίο είδαμε και στα OnePlus 8 Pro.

Απώλεια δεδομένων, και όχι μόνο

Τώρα, η ιστοσελίδα Android Police εντόπισε αρκετά θέματα στο επίσημο φόρουμ της κατασκευάστριας τα οποία αφορούν προβλήματα στη λειτουργία του OnePlus Nord. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι το smartphone σταματά να ανταποκρίνεται ή πραγματοποιεί σε άσχετο χρόνο επανεκκίνηση, δίχως συγκεκριμένο λόγο.

Κάποιοι άλλοι δηλώνουν πως παρατήρησαν απώλεια δεδομένων, ενώ στην πιο δύσκολη θέση έχουν βρεθεί αυτή που αναφέρουν ότι το smartphone πραγματοποίησε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χωρίς τη δική τους παρέμβαση, και καθώς βρισκόταν στην τσέπη τους.

Η απάντηση της εταιρείας

Όπως είναι λογικό, αρκετοί χρήστες επικοινώνησαν με την εταιρεία, η οποία απάντησε λέγοντας ότι γνωρίζει για την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων στα OnePlus Nord και πως ψάχνει να βρει λύση, ελπίζοντας να διαθέσει σύντομα κάποιο fix.

Δυστυχώς, η κατασκευάστρια δεν ανέφερε λεπτομέρειες για την πηγή των προβλημάτων ή σχετικά με το πότε υπολογίζει να έχει διαθέσιμη κάποια αναβάθμιση που λύνει όλα αυτά τα σφάλματα.

Πηγή

OnePlus Nord: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς άδεια από τον χρήστηTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος