Χαρδαλιάς: Τέλος οι ανοιχτές θεατρικές παραστάσεις από την Πέμπτη

Share this

Την αναστολή όλων των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων, σε όλη την Ελλάδα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση. Το μέτρο θα εφαρμοστεί από την Πέμπτη.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης τόνισε ότι σήμερα βρέθηκαν 210 κρούσματα στην Αττική. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για 2η εβδομάδα πάνω από 300 κρούσματα ενώ υπάρχουν αυξητικές τάσεις οι διασωληνωμένοι. Στο επίκεντρο είναι η Αττική ενώ ο μέσος όρος θανάτων αγγίζει τους 5 όπως στο πρώτο κύμα».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη φάση. Ειδικά στην Αττική και στο κέντρο της Αθήνας. Μίλησε και για τα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα δίνοντας βάση στην τηλεργασία και ποιοι εξαιρούνται από αυτή. Οπως τόνισε ο εργοδότης θα πρέπει να δηλώσει στο Εργάνη τους εργαζόμενους που είναι σε τηλεργασία καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλεται πρόστιμο.

Επίσης μίλησε για την σταδιακή προσέλευση και αποχώρηση των εργαζομένων προς και από τον τόπο εργασίας για αποσυμφόρηση των ΜΜΜ.

Από εκεί και πέρα ανακοίνωσε από την Πέμπτη αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες (δεν περιλαμβάνει θερινά σινεμά).

Share this

Αφήστε μια απάντηση