Samsung Galaxy S20 FE: Οι πρώτες live φωτογραφίες και η τιμή του

Η νέα, οικονομική πρόταση της σειράς Galaxy S20 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως ήδη γνωρίζουμε ότι το Galaxy S20 Fan Edition κυκλοφορεί 1 Οκτωβρίου στην Ελλάδα, με pre-order δώρο. Τώρα, έχουμε τις πρώτες live φωτογραφίες της συσκευής, από τον γνωστό leakster @jimmyispromo.

Οι live φωτογραφίες της συσκευής έρχονται στο χρώμα Cloud Navy, με τον @jimmyispromo να επιβεβαιώνει και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε. Όπως βλέπουμε, το Galaxy S20 Fan Edition θα κυκλοφορήσει με flat οθόνη 6,5 ιντσών ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συσκευή φαίνεται να είναι μεταξύ των Galaxy S20 και Galaxy S20+, χωρίς να γνωρίζουμε τι εννοεί.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αναφέρονται είναι το 3x οπτικό ζουμ της κάμερας, με 10x ψηφιακό. Επίσης, η selfie κάμερα είναι 32MP, ενώ θα κυκλοφορήσει με One UI 2.5. Επίσης, από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι έχει αρκετά μεγαλύτερα bezel περιμετρικά, σε σχέση με τις άλλες προτάσεις της σειράς. Το θέμα είναι πως δε γνωρίζουμε ακόμη αν θα κυκλοφορήσει με Exynos 990 στην Ευρώπη, όμως οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως έτσι θα γίνει.

Από την άλλη, η συσκευή εμφανίστηκε και στον πάροχο Orange της Σλοβακίας, επιβεβαιώνοντας τη τιμή της στην Ευρώπη. Σύμφωνα λοιπόν με τον εν λόγω πάροχο, το Galaxy S20 Fan Edition θα κυκλοφορήσει με τιμή 699 ευρώ, ενώ επιβεβαιώνονται και τα 6GB μνήμης RAM. Μη ξεχνάμε όμως ότι ο ίδιος πάροχος κοστολογεί το Galaxy S20 στα 899 ευρώ, οπότε όντως είναι η πιο οικονομική πρόταση της εταιρείας, τουλάχιστον βάση της επίσημης λιανικής τιμής.

Πηγή
Πηγή

Samsung Galaxy S20 FE: Οι πρώτες live φωτογραφίες και η τιμή τουTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης