PS5 Digital: 10 ευρώ φθηνότερο στο Media Markt Γερμανίας, εξαφανίστησε μέσα σε 3 ώρες

Οι προ-παραγγελίες των PlayStation 5 και PlayStation 5 Digital ξεκίνησαν και επίσημα από εχθές, με τη τιμή τους να μένει σταθερή στα 499 και 399 ευρώ σε όλη την Ευρώπη. Ήδη όμως κάποια καταστήματα ήδη ξεκίνησαν τις προσφορές, κάνοντας ακόμα πιο ανάρπαστες τις νέες προτάσεις της Sony.

Η αρχή έγινε από το Media Markt Γερμανίας, το οποίο πουλάει το PlayStation 5 Digital έναντι 399,99 ευρώ. Όμως, μία μείωση της τάξεως των 10 ευρώ ήταν αρκετή για να ξεπουλήσει όλα τα διαθέσιμα προς προ-παραγγελία τεμάχια, με τους τυχερούς να τσιμπάνε τη νέα κονσόλα στα 389,99 ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια και δεν υπάρχει ενημέρωση για νέο stock.

Μη ξεχνάμε ότι ήδη γνωρίζουμε πως τα διαθέσιμα τεμάχια, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2021, αναμένεται να είναι περιορισμένα. Όπως και να έχει, κάποιοι βγήκαν κερδισμένοι από την εν λόγω προσφορά, καθώς μέσα σε 3 ώρες εξαφανίστηκε η Digital έκδοση του PlayStation 5. Περιμένουμε να δούμε την πρώτη προσφορά και στη χώρα μας, μάλλον μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.

PS5 Digital: 10 ευρώ φθηνότερο στο Media Markt Γερμανίας, εξαφανίστησε μέσα σε 3 ώρεςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης