iOS 14: Κάνει επαναφορά τις προεπιλεγμένες εφαρμογές σε κάθε επανεκίννηση

Το iOS 14 έχει κυκλοφορήσει επίσημα εδώ και 2 ημέρες, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες iPhone, όπως Widgets, App Drawer και Picture-in-Picture. Μία ακόμη σημαντική προσθήκη είναι η επιλογή προεπιλεγμένης εφαρμογής για browser και email, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε iPhone.

Όμως, μαζί με τη νέα λειτουργία οι χρήστες βρήκαν και το πρώτο σημαντικό bug του νέου λειτουργικού. Σύμφωνα με αναφορές, κάθε φορά που γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής των χρηστών, οι προεπιλεγμένες εφαρμογές επαναφέρονται στις αρχικές επιλογές. Δηλαδή, ακόμα και αν διαλέξετε το Chrome και το Gmail ως προεπιλεγμένες εφαρμογές για browser και mail αντίστοιχα, μετά από επανεκκίνηση οι παραπάνω επιλογές θα γυρίσουν σε Safari και Apple Mail αντίστοιχα.

Προφανώς το εν λόγω πρόβλημα θα διορθωθεί με κάποια επερχόμενη ενημέρωση του iOS, οπότε μέχρι τότε οι χρήστες πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Όπως και να έχει, το iOS 14 είναι από τα μεγαλύτερα updates των τελευταίων ετών, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη των iPhones.

Πηγή

iOS 14: Κάνει επαναφορά τις προεπιλεγμένες εφαρμογές σε κάθε επανεκίννησηTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου