Amazfit Band 5: Επίσημα με οθόνη AMOLED και υποστήριξη Amazon Alexa

Η Huami ανακοίνωσε το νέο της fitness band, το οποίο είναι ίδιο με το Mi Smart Band 5 της Xiaomi που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την ίδια εταιρεία. Όμως, με τιμή 45 δολάρια, τα παραπάνω δεν είναι λόγος να αποφύγει κάποιος τη νέα πρόταση.

Το Amazfit Band 5 έρχεται με οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών με ανάλυση 294x126p, ενώ περιλαμβάνει πάνω από 45 watch faces. Όπως και το Mi Band 5, το Amazfit Band 5 μπορεί να ελέγχει τους καρδιακούς παλμούς, το στρες και τον ύπνο των χρηστών, ενώ προσφέρει 11 sports modes. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του είναι οι ασκήσεις οξυγόνου, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε Band της εταιρείας με υποστήριξη Amazon Alexa, για φωνητικές εντολές.

Το κύριο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τις δύο προτάσεις είναι ο μετρητής οξυγόνου στο αίμα, κάτι που δεν υπήρχε στο Mi Band 5. Επίσης, το Amazfit Band 5 είναι ανθεκτικό στο νερό έως 50 μέτρα για 10 λεπτά, ενώ προσφέρει και έλεγχο μουσικής και κάμερας. Η νέα πρόταση της Huami θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, με την πώληση του να γίνεται μέσω του ψηφιακού καταστήματος Amazon.

Πηγή

Amazfit Band 5: Επίσημα με οθόνη AMOLED και υποστήριξη Amazon AlexaTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου