Smarter Living: Νέο event της Xiaomi στις 29 Σεπτεμβρίου

Η Xiaomi ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις στα μέσα του εξωτερικού για ένα νέο event, με την ονομασία Smarter Living, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 29 Σεπτεμβρίου. Με την εταιρεία να έχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όμως, είναι δύσκολο να μαντέψουμε τι ακριβώς θα δούμε στο event.

Αν δούμε καλύτερα την πρόσκληση βέβαια, ίσως μας δίνει κάποια στοιχεία. Αρχικά, φαίνεται ένα smartband αλλά και ένα smartwatch, οπότε υποθέτουμε ότι θα δούμε νέο Mi Band και Mi Watch. Επίσης, υπάρχει ένα αθλητικό παπούτσι, κάτι λογικό καθώς η εταιρεία βγάζει και παπούτσια εδώ και αρκετό καιρό. Οι υπόλοιπες εικόνες δεν είναι τόσο ξεκάθαρες όσο τα παραπάνω.

Για παράδειγμα, βλέπουμε έναν χρήστη laptop και έναν ποδηλάτη, τη στιγμή που η εταιρεία βγάζει και laptop και ποδήλατα. Επίσης, υπάρχει μία κοπέλα που κοιτά το κινητό της, οπότε ίσως δούμε και κάποιο νέο smartphone. Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες, καθώς δεν υπάρχει κάποια διαρροή μέχρι στιγμής για το event. Οι απορίες μας θα λυθούν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Πηγή

Smarter Living: Νέο event της Xiaomi στις 29 ΣεπτεμβρίουTechblog.gr

Νίκος Ζώης