Apple Event: Μάθε τα πάντα για τα νέα iPad και Apple Watch

Όπως περιμέναμε, το event της Apple με τίτλο “Time Flies” ολοκληρώθηκε, φέρνοντας μας τέσσερις νέες συσκευές, καθώς και την κυκλοφορία των νέων λειτουργικών της εταιρείας για τις συσκευές της. Πάμε να δούμε όλες τις ανακοινώσεις που έκανε η Apple πριν λίγες ώρες:

Apple Watch Series 6

Στο εσωτερικό του Apple Watch Series 6 υπάρχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής S6, 20% γρηγορότερος από τον επεξεργαστή Series 5, καθώς βασίζεται στο chip Α13 Bionic. Η Retina οθόνη του Series 6 έρχεται βελτιωμένη, προσφέροντας 2,5 φορές πιο φωτεινό Always-on-Display, ενώ ταυτόχρονα η Apple υπόσχεται να κρατήσει τις 18 ώρες λειτουργίας του Series 5, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης σε κάτω από 1,5 ώρα.Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι ο αισθητήρας υψόμετρου.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Apple Watch SE

Η οικονομική πρόταση της Apple έρχεται σε δύο μεγέθη, 40 χιλιοστών και 44 χιλιοστών, με εκδόσεις με GPS και LTE. Επίσης, είναι συμβατό με τα νέα bands και τα watch faces από το Apple Watch Series 6. Έκδοση GPS των 40mm θα στοιχίζει 279 δολάρια, με την αντίστοιχη έκδοση των 44mm να φτάνει τα 309 δολάρια.

Διάβασε περισσότερα εδώ

iPad Air (2020)

Το iPad Air ανανεώθηκε πλήρως, με την Apple να παρουσιάζει και επίσημα το νεότερο μοντέλο. Το νέο iPad Air έρχεται με μοντέρνο σχεδιασμό στα πρότυπα του iPad Pro. Η οθόνη του έχει μικρότερα bezel περιμετρικά, τα οποία επιτρέπουν τη χρήση μεγαλύτερης Liquid Retina οθόνης 10,9 ιντσών με ανάλυση 2.360×1.640, ενώ διατηρεί το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχο του.

Διάβασε περισσότερα εδώ

iPad 8ης γενιάς

Η Apple ανανέωσε τη σειρά iPad με το νεότερο iPad όγδοης γενιάς, το οποίο έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά με πιο δυνατό επεξεργαστή. Το νέο iPad έρχεται με SoC A12 Bionic, προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις, χάρη στον εξαπύρηνο επεξεργαστή του και την τετραπύρηνη GPU του.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Διάβασε επίσης: iOS 14, iPadOS 14, WatchOS 7 και tvOS 14: Κυκλοφορούν επίσημα στις 16 Σεπτεμβρίου

Apple Event: Μάθε τα πάντα για τα νέα iPad και Apple WatchTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης