Η Intrafashion Group δωρίζει ρούχα και αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Share this

Πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Intrafashion Group Α.Β.Ε.Ε που εκπροσωπεί το εμπορικό σήμα Pink Woman, ένα αμιγώς γυναικείο brand που αναδεικνύει την γυναικεία προσωπικότητα μέσα από τις μοναδικές της συλλογές, προχώρησε στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών νεαρών γυναικών, οι συλλογές Pink Woman κάλυψαν τις ανάγκες ένδυσης των φορέων Χαμόγελο του Παιδιού, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Ι.Π.Α.Π Θεοτόκος, που με τη δράση τους στηρίζουν γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες στη ζωή τους.

H κα Τριανταφύλλου Χαρά, Marketing Manager Pink Woman, μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Pink Woman στηρίζει τις ανάγκες ένδυσης νέων κοριτσιών και γυναικών και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία συνδράμουμε στο σημαντικό έργο των φορέων. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη ένταση στην κοινωνία και κυρίως στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ανταποδίδοντας σε όλες τις γυναίκες, που το έχουν ανάγκη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια η εταιρία εισπράττει από αυτές».

Η Pink Woman ιδρύθηκε το 2004, βασίζει την πορεία της πάνω στην αγάπη της για την μόδα και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 90 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Share this

Αφήστε μια απάντηση