Apple Watch Series 6: Επίσημα σε νέα χρώματα και μέτρηση οξυγόνου στο αίμα

Στα πλαίσια του event που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή ανακοινώθηκε το Apple Watch Series 6, το οποίο έρχεται σε νέα χρώματα, όπως μπλε, χρυσό, μαύρο και για πρώτη φορά product Red, δηλαδή κόκκινο χρώμα. Το νέο Apple Watch προσφέρει νέο αισθητήρα για μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, μέσα σε 15 δευτερόλεπτα.

Στο εσωτερικό του Apple Watch Series 6 υπάρχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής S6, 20% γρηγορότερος από τον επεξεργαστή Series 5, καθώς βασίζεται στο chip Α13 Bionic. Επιπλέον, είναι 2,5 φορές πιο φωτεινό σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Επίσης, έρχονται νέα Watch Faces, τα οποία συνδυάζουν τις τεχνολογίες της Apple, όπως το GMT που δείχνει ταυτόχρονα την ώρα από πολλές χώρες.

Το Apple Watch Series 6 έρχεται σε δύο μεγέθη, 40 χιλιοστών και 44 χιλιοστών, με οθόνη Retina και υποστήριξη Always-On. Επίσης, για πρώτη φορά βλέπουμε αισθητήρα για υψόμετρο. Η εταιρεία δεν έμεινε μόνο στα Apple Watch, αλλά ανακοίνωσε και νέα λουράκια για τα smartwatch. Πρώτο είναι το Solo Loop, το οποίο είναι απόλυτα ομοιόμορφο, χωρίς κάποια εσοχή. Είναι απλώς ένας απαλός βρόχος από εύκαμπτο καουτσούκ και θα κυκλοφορήσει σε 7 χρώματα.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει μία πλεκτή έκδοση, από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, σε 5 διαφορετικά χρώματα. Τέλος, η Apple δίνει μία νέα έκδοση για τη συλλογή της Hermes, με ανανεωμένο στυλ.

Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς

Apple Watch Series 6: Επίσημα σε νέα χρώματα και μέτρηση οξυγόνου στο αίμαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης