Apple: Χωρίς καινούργιο iPhone η παρουσίαση των νέων προϊόντων της – Δείτε την live

Apple: Χωρίς καινούργιο iPhone η παρουσίαση των νέων προϊόντων της – Δείτε την live

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων θα παρουσιάσει την Τρίτη σε ένα live streaming event η εταιρεία της Apple, με αναβαθμίσεις στις δύο από τις πιο σημαντικές σειρές προϊόντων της, τα Apple Watch και iPad. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Χωρίς την παρουσίαση νέου iPhone

Για την εκδήλωση της Apple είναι αξοσημείωτο ότι δεν θα αποκαλυφθούν νέα iPhone. Η πανδημία Covid-19 διέκοψε τον τελικό έλεγχο των νέων μοντέλων 5G νωρίτερα φέτος και καθυστέρησε την ικανότητα της εταιρείας να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή. Η Apple σχεδιάζει τώρα να ανακοινώσει τα τέσσερα νέα της iPhone τον Οκτώβριο.


Smartwatch

Η Apple έχει αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα στην παγκόσμια αγορά για smartwatch. Το Apple Watch έχει γίνει μία από τις συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας, συνεισφέροντας μεγάλη κέρδη στην εταιρεία που έφθασαν τα 24,5 δισεκατομμυρία δολάρια το 2019.

Ο τεχνολογικός γίγαντας Cupertino, με έδρα την Καλιφόρνια, θα παρουσιάσει το νέο Apple Watch, το οποίο πιθανότατα θα ονομάζεται «Series 6», με χαρακτηριστικά όπως ένας ταχύτερος επεξεργαστής και ένας μετρητής οξυγόνου αίματος, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το προϊόν.

Το Apple Watch θα παράγεται στα γνωστά μεγέθη 40mm και 44mm, όπως και τα τρέχοντα μοντέλα. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης ένα νέο χαμηλότερης τεχνολογίας μοντέλο για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό φθηνότερων παρόμοιων προϊόντων, από ανταγωνιστές, όπως η Fitbit Inc.

 iPad

Η Apple ετοιμάζει επίσης την πρώτη της αναβάθμιση στο iPad Air. Το νέο μοντέλο θα μοιάζει με το iPad Pro αφαιρώντας το κουμπί αρχικής οθόνης.

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή