Το Halo 3: ODST έρχεται στο PC στις 22 Σεπτεμβρίου

Η 343 Industries συνεχίζει να προσφέρει στους κατόχους του Halo: The Master Chief Collection στο PC περισσότερο περιεχόμενο. Αφού είδαμε τα Halo: Combat Evolved, Halo 2 και Halo 3 μέσα στους προηγούμενους μήνες, οι κάτοχοι της συλλογής για PC θα πάρουν έναν από τους πιο ξεχωριστούς τίτλους της σειράς.

Ο λόγος για το Halo 3: ODST, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008 για το Xbox 360. Το Halo 3: ODST βάζει τους παίκτες στα παπούτσια ενός ανθρώπου για πρώτη φορά στη σειρά, καθώς είστε μέλλον των Orbital Drop Shock Troopers (ODST), αντί κάποιου Spartan. Αυτό και μόνο το στοιχείο έφερε ένα νέο αέρα στη σειρά, ενώ ο πιο σκοτεινός του τόνος ήταν κάτι που λάτρεψαν οι παίκτες.

Μαζί, θα κυκλοφορήσει και το Firefight mode. Το Halo 3: ODST θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και, αν και δεν είναι remaster, θα προσφέρει καλύτερη ανάλυση, ultra-wide support και ξεκλείδωτο frame rate στην έκδοση για το PC. Όσοι έχετε αγοράσει τη συλλογή Halo: The Master Chief Collection θα έχετε δωρεάν και το ODST, ενώ θα μπορείτε να το αγοράσετε και ξεχωριστά, σε άγνωστη για την ώρα τιμή.

Το Halo 3: ODST έρχεται στο PC στις 22 ΣεπτεμβρίουTechblog.gr

Νίκος Ζώης