Samsung Galaxy S20 FE: Ανακοινώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου σε νέο Unpacked

Πριν περίπου ένα μήνα να είδαμε τις νέες flagship προτάσεις της Samsung με τη σειρά Galaxy Note 20, ενώ σε λίγες ημέρες περιμένουμε και το νέο foldable της εταιρείας να κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα όμως, θα δούμε και την πιο οικονομική πρόταση της εταιρείας στη σειρά Galaxy S20.

Η Samsung θα πραγματοποιήσει ένα νέο, ψηφιακό event, με την ονομασία Unpacked for Every Fan, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Όπως λέει και το όνομα του, εκεί αναμένουμε να δούμε και επίσημα το Galaxy S20 Fan Edition, το οποίο αναμένεται να είναι και το πιο οικονομικό smartphone της σειράς S20 και ο πνευματικός διάδοχος του Galaxy S10 Lite.

Ήδη σας έχουμε ενημερώσει ότι το Galaxy S20 FE θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου στην Ελλάδα, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν μία εβδομάδα νωρίτερα. Όσοι κάνουν προ-παραγγελία θα πάρουν δώρο το Samsung Galaxy FIT 2. Η νεότερη πρόταση της εταιρείας αναμένεται να έρθει με Super AMOLED οθόνη 6,5 ιντσών, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz και οπή για τη selfie κάμερα των 32MP.

Το τριπλό σύστημα κάμερας του αποτελείται από κύρια 12MP με OIS, ultra-wide 12MP και έναν τηλεφακό 8MP με δυνατότητα 3x οπτικού ζουμ και OIS. Στο εσωτερικό του αναμένουμε τον Snapdragon 865 ή τον Exynos 990, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM, 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρίας 4.500mAh. Το Galaxy S20 FE θα προσφέρει στερεοφωνικά ηχεία και πιστοποίηση IP68.

Πηγή

Samsung Galaxy S20 FE: Ανακοινώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου σε νέο UnpackedTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης