Final Fantasy XVI: Θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο PlayStation 5 Showcase;

Μετά από χρόνια υπομονής, η Square Enix έδωσε φέτος στους κατόχους του PlayStation 4 ίσως το πιο πολυαναμενόμενο remake όλων των εποχών για τους φίλους των JRPG, το Final Fantasy VII Remake. Όμως, ίσως η εταιρεία μας έχει μία έκπληξη ακόμα, την οποία θα δούμε σε δύο ημέρες από τώρα.

Όπως γνωρίζουμε, η Sony έχει προγραμματίσει ένα νέο PlayStation 5 Showcase στις 16 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένουμε τιμή και ημερομηνία της επερχόμενης κονσόλας. Μαζί όμως, η Sony αναμένεται να ανακοινώσει κάποια ακόμα exclusives που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ένα από αυτά ίσως είναι το επόμενο αριθμημένο παιχνίδι της σειράς Final Fantasy, τουλάχιστον σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Πέραν των διάφορων πηγών, ο Shinji Hashimoto, ο υπεύθυνος για το brand Final Fantasy, ανέβασε ένα Tweet στο οποίο ήταν ενθουσιασμένος για το επερχόμενο event της Sony. Το περίεργο όμως είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος έσβησε το Tweet του, κάτι που κίνησε αρκετές υποψίες. Επίσης, ένας νέος λογαριασμός στο Twitter, με την ονομασία @FF16_JP ανέβηκε πριν λίγες ημέρες, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φημολογία.

Βέβαια, ακόμα και να ανακοινωθεί μεθαύριο το Final Fantasy XIV, όλοι γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο σε δύο χρόνια από την ανακοίνωση του, βάση του τι έχουμε δει μέχρι σήμερα με τις κυκλοφορίες των τίτλων Final Fantasy. Όμως, έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του Final Fantasy XV, οπότε ίσως ήρθε η ώρα η εταιρεία να μας δείξει κάτι νέο.

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy VII Remake Review (Game20.gr)

Πηγή

Final Fantasy XVI: Θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο PlayStation 5 Showcase;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης