Χανιά: Κουτούλησε τον καθηγητή επειδή είπε στο παιδί του να βάλει μάσκα

Χανιά: Κουτούλησε τον καθηγητή επειδή είπε στο παιδί του να βάλει μάσκα

Επίθεση από γονιό δέχθηκε σήμερα το πρωί εκπαιδευτικός στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, επειδή ζήτησε από το παιδί να βάλει μάσκα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ο εκπαιδευτικός δέχθηκε επίθεση την ώρα ενημέρωνε μαθητή ότι πρέπει να φορέσει προστατευτική μάσκα προκειμένου να παραμείνει στον αύλειο χώρο του σχολείου. Τότε ο πατέρας μπήκε στην αυλή του σχολείου επιτέθηκε φραστικά στον καθηγητή και στη συνέχεια του έδωσε μια κουτουλιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. καταδικάζει το συγκεκριμένο περιστατικό αναφέροντας: «Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό. Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

www.ert.gr

Κατερίνα Πολύζου
image}

Αφήστε μια απάντηση