Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις για τον Ανδρέα Βαζαίο!

Share this

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής της κολύμβησης και Πρωταθλητής Ευρώπης, Ανδρέας Βαζαίος απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στο 89ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου 2020. Κερδίζοντας για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις, κατακτώντας την πρώτη θέση σε 2 αγωνίσματα, στα 100μ. πεταλούδα και στα 200μ. μικτή, αντίστοιχα.

Ο Ανδρέας Βαζαίος αποτελεί τον επίσημο πρεσβευτή του almora PLUS® SPORT, το οποίο εμπιστεύεται για τη σωστή ενυδάτωσή του, αναπληρώνοντας τους χαμένους ηλεκτρολύτες μετά τις απαιτητικές προπονήσεις και τους αγώνες.

To almora PLUS® SPORT με την κλινικά αποδεδειγμένη δράση του ενισχύει την απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και ταυτόχρονα ενυδατώνει τον οργανισμό των αθλούμενων και των αθλητών. Σε αναβράζουσα μορφή, το συγκεκριμένο σκεύασμα περιέχει συνδυασμό Ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), Aσβεστίου (Ca), Μαγνησίου (Mg) και του φυτικού εκχυλίσματος Citrus sinensis.

Η ELPEN συγχαίρει τον Ανδρέα Βαζαίο γισ τη μεγάλη επιτυχία του στο 89ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης και συνεχίζει να τον στηρίζει στις αγωνιστικές του προσπάθειες!

Share this

Αφήστε μια απάντηση