Huawei Watch Fit: Επίσημα με ορθογώνια οθόνη και μπαταρία έως 10 ημέρες

Η Huawei είναι από τις εταιρείες που δεν επικεντρώνει την κατασκευή smartwatch μόνο στην εμφάνιση. Αντιθέτως, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στις αθλητικές δραστηριότητες των χρηστών, συνδυασμένες με μεγάλη διάρκεια μπαταριών. Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και η νέα πρόταση της εταιρείας, η οποία έρχεται με ξεχωριστό σχεδιασμό αλλά και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, με μία εξαίρεση.

Το Huawei Watch Fit έρχεται με οθόνη 1,64 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, με μικρή κυρτότητα στις άκρες. Το σασί του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από “ανθεκτική πολυμερή ίνα”, δηλαδή από ένα είδους καλής ποιότητας πλαστικού και διαθέτη ένα μόνο πλήκτρο στα πλαϊνά. Δε γνωρίζουμε τον επεξεργαστή του, όμως οι μέχρι τώρα πηγές αναφέρουν τον Kirin A1, με το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, Lite OS.

Το νέο smartwatch διαθέτει ενσωματωμένο GPS, οξύμετρο, αισθητήρα καρδιακών παλμών με συνεχόμενες μετρήσεις όλο το εικοσιτετράωρο, προσφέροντας επίσης 96 διαφορετικά modes για παρακολούθηση άσκησης. Το Huawei Watch Fit μπορεί να παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σας, παρέχει ασκήσεις ανακούφισης από το άγχος, ενώ λειτουργεί και ως κανονικό smartwatch, δείχνοντας όλες τις ειδοποιήσεις σας.

Η μπαταρία του Huawei Watch Fit μπορεί να κρατήσει έως 10 ημέρες με τυπική χρήση, ενώ πέφτει στις 7 ημέρες με βαριά χρήση. Αν πάλι θέλετε συνεχή χρήση του GPS, τότε θα πρέπει να αρκεστείτε στις περίπου 12 ώρες. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τιμή περίπου 90 ευρώ (399 AED) σε τρία χρώματα: Graphite Black, Sakura Pink και Mint Green. Δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Huawei Watch Fit: Επίσημα με ορθογώνια οθόνη και μπαταρία έως 10 ημέρεςTechblog.gr

Νίκος Ζώης