Χαμός στην Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι δεν σέβεται. Ας φέρει 700 εκατομμύρια κι ας φύγει»

Share this

Αίσθηση προκάλεσε η στάση του υποψηφίου για την προεδρία της Μπαρτσελόνα Τόνι Φρέισα στο θέμα που έχει προκύψει με τον Λιονέλ Μέσι.

 Ο Φρέισα παραδόξως δεν υπερασπίστηκε την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει παρά το γεγονός πως είναι σε κόντρα με τον Μπαρτομέου κι άφησε αιχμές κατά του Αργεντινού για την απόφασή του.

Ο Φρέισα δήλωσε στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Marca χαρακτηριστικά: «Είναι λανθασμένος ο τρόπος που αποφάσισε ο Μέσι να αφήσει την ομάδα. Δεν σεβάστηκε τον σύλλογο. Είμαι απογοητευμένος από τον Μέσι ως Καταλανός. Παρόλα αυτά όλα έχουν ένα τέλος. Δεν ανησυχώ για το σύλλογο. Θα παραμείνει σε καλό επίπεδο.»

Από την άλλη, θεωρεί πως η καταβολή της ρήτρας είναι η μόνη διέξοδος του Λιονέλ Μέσι από τη Βαρκελώνη. Ο Καταλανός τόνισε ότι ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να φύγει μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει 700 εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς. «Ο Μέσι έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Οι όροι είναι ξεκάθαροι. Χρειάζονται 700 εκατομμύρια για να αποχωρήσει τώρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.»

Θυμίζουμε πως στην επίσημη ενημέρωση που υπήρξε προς την Μπαρτσελόνα από μέρους του, ο αρχηγός των μπλαουγκράνα υποστήριξε πως θέλει να μείνει ελεύθερος, κάνοντας χρήση σχετικού όρου που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Έναν όρο που πάντως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν αναγνωρίζει, θεωρώντας πως έχει παρέλθει χρονολογικά.

Share this

Αφήστε μια απάντηση