Η Μπαρτσελόνα λέει «ναι» στην αποχώρηση Μέσι, αλλά με περισσότερα από 222 εκατ. ευρώ – «Μετωπική» Γιουνάιτεντ-Σίτι για τον Αργεντίνο

Share this

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για την είδηση – βόμβα του αιτήματος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο μέσω φαξ, αλλά φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο σύλλογος διαφωνεί ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ούτε πρόκειται να ζητήσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης, ώστε να αποχωρήσει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μπάρτσα.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», λοιπόν, η Μπαρτσελόνα δέχεται να παραχωρήσει τον Μέσι, αλλά μόνο αν γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Η τιμή του, δηλαδή, να ξεπεράσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 για να πάρει τον Νεϊμάρ, πληρώνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου.

«Μετωπική» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι για Μέσι

Από την στιγμή που η παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στους «μπλαουγκράνα» ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, ολοένα και πληθαίνουν οι «μνηστήρες» που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή άσο των Καταλανών.

Το «ESPN» αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την υπόθεση του παίκτη, ενώ, παράλληλα, είναι έτοιμη ακόμα και να καταθέσει πρόταση «βόμβα» στην Μπαρτσελόνα ώστε να τον πάρει στο «Ετιχάντ».

Συγκεκριμένα, οι «πολίτες» εξετάζουν πολύ προσεκτικά το ποσό που θα προτείνουν στους «μπλαουγκράνα», αφού σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να παραβούν κανονισμούς του «Financial Fair Play» και να μπλέξουν σε νέες περιπέτειες.

Επιπρόσθετα, το ίδιο Μέσο, σημειώνει ότι πρόθεση της Μπαρτσελόνα είναι να παραμένει ο Αργεντινός στις τάξεις της ομάδας. Την ίδια στιγμή όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του 33χρονου, σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία τους μία ικανοποιητική προσφορά.

Άλλωστε, όπως σημειώνει, στο οικονομικό κομμάτι ο σύλλογος της Βαρκελώνης θα απαλλαγεί και από το τεράστιο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος αμείβεται με ένα ποσό την εβδομάδα που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την ίδια στιγμή, το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι, «Deportes Cuatro», βάζει και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο… κόλπο, καθώς αποκαλύπτει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού, για να ενημερωθούν για τις προθέσεις του ενόψει της συνέχειας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μέσι έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ως το επόμενο καλοκαίρι (2021), ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Share this

Αφήστε μια απάντηση