Ραγδαίες εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα : Τελειώνει ο Σετιέν, το φαβορί για τον πάγκο

Share this

Η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα, με τους Βαυαρούς να ταπεινώνουν την ομάδα του Κίκε Σετιέν. Αναμενόμενο λοιπόν, πως η ιστορική συντριβή φέρνει ριζικές αλλαγές στο στρατόπεδο των Καταλανών.

Ο Κίκε Σετιέν, που αντικατέστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θεωρείται επί της ουσίας «τελειωμένος. Ο 61χρονος τεχνικός από το Σανταντέρ της Ισπανίας αναμένεται από ώρα σε ώρα να απολυθεί. Ο Σετιέν δεν έχει ούτε μια πιθανότητα να συνεχίσει στον πάγκο της Μπάρτσα, με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτούν την επόμενη μέρα, η οποία είναι πολύ πιθανό να έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός προπονητής παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ και αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης των Καταλανών. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον φέρει και τον Ιανουάριο, καταλήγοντας ωστόσο στον Σετιέν. Μοναδικό… μελανό σημείο για τον Ποτσετίνο, το παρελθόν του στην… μισητή συμπολίτισσα Εσπανιόλ.

Παράλληλα, στην λίστα των Μπλαουγκράνα για την τεχνική ηγεσία φιγουράρει και το όνομα του Ρόναλντ Κούμαν. Παλιός θρύλος της ομάδας, που δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο με την Εθνική Ολλανδίας ως το 2021.

Φυσικά, οι άνθρωποι της Μπάρτσα «γλυκοκοιτάζουν» πάντα την περίπτωση του Τσάβι, με τον Ισπανό να μην δείχνει… ψημένος ακόμη, αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στον σύλλογο.

Share this

Αφήστε μια απάντηση