Μία πρώτη ματιά στο HydrogenOS 11 της OnePlus

Όπως είναι γνωστό, η OnePlus κυκλοφορεί δύο εκδόσεις του λειτουργικού της κάθε χρόνο. Το ένα είναι το κανονικό OxygenOS που είναι γνωστό στους κατόχους συσκευών OnePlus στην Ευρώπη. Το δεύτερο είναι μία ειδική έκδοση, χωρίς τις υπηρεσίες της Google, που αφορά μόνο την αγορά της Κίνας, με την ονομασία HydrogenOS.

Μέσω ενός βίντεο που διέρρευσε, έχουμε μία πρώτη ματιά από το τι ετοιμάζει η εταιρεία για το επερχόμενο HydrogenOS 11, το επερχόμενο λειτουργικό που βασίζεται στο Android 11 της Google. Στο σύντομο βίντεο βλέπουμε πιο smooth μεταβιβάσεις μεταξύ των οθονών της αρχικής, νέα οθόνη κλήσεων, αλλά και τα νέα wallpapers.

Επίσης, το βίντεο επικεντρώνεται στη νέα εφαρμογή εφαρμογή καιρού της OnePlus, η οποία αλλάζει φόντο και χρώματα ανάλογα με τον καιρό που επικρατή εκείνη τη στιγμή στη χώρα που ενδιαφέρεστε. Τέλος, βλέπουμε τη νέα οθόνη AOD, την οποία είδαμε πριν λίγες ημέρες. Όλα τα παραπάνω αναμένουμε να τα δούμε και στην Ευρωπαϊκή έκδοση του λειτουργικού, ίσως με κάποιες παραμετροποιήσεις.

Πηγή

Μία πρώτη ματιά στο HydrogenOS 11 της OnePlusTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης