iPhone 12: Θα έχει το ίδιο notch με τα προηγούμενα μοντέλα;

Με το notch να έχει παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε συσκευή iPhone στο iPhone X, στην προσπάθεια της Apple να προσφέρει ένα smartphone χωρίς bezel, οι κατασκευαστές Android συσκευών έχουν πάρει από τότε την ιδέα και την έχουν εξελίξει, φτάνοντας πλέον στο σημείο που μία οπή είναι αρκετή για τη selfie κάμερα ή ακόμα και στην επερχόμενη λύση της under-display selfie κάμερας. Βέβαια, η Apple δεν περιέχει μόνο τη selfie κάμερα, αλλά αισθητήρες και για το Face ID σύστημα της.

Αν και οι μέχρι σήμερα πληροφορίες ήθελαν το notch να μειώνεται στα επόμενα μοντέλα της εταιρείας, τελικά φαίνεται πως για ακόμη μία χρονιά θα παραμείνει το ίδιο. Ο χρήστης Mr-White στο Twitter ανέβασε μία εικόνα από το panel του επερχόμενου iPhone 12, στο οποίο ο ίδιος τονίζει πως το Face ID θα έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα μοντέλα της σειράς iPhone 11. Ο ίδιος χρήστης μας είχε δώσει και την πρώτη εικόνα του A14, ενώ δε γνωρίζουμε ποιο μοντέλο ακριβώς βλέπουμε στην εν λόγω φωτογραφία.

Μία θεωρία είναι πως το notch θα παραμείνει το ίδιο στα απλά μοντέλα, ενώ τα Pro θα έρθουν με μικρότερο. Όμως δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα αλλαγές μεταξύ των Max και Pro μοντέλων στο μπροστινό μέρος, παρά μόνο στους αισθητήρες της κάμερας. Από την άλλη, κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως μπορεί να είναι όντως μικρότερο, αν αυτό που βλέπουμε είναι το βασικό μοντέλο iPhone 12 των 5,4 ιντσών. Προς το παρόν κρατάμε το σχόλιο του χρήστη που ανέβασε τη φωτογραφία, δηλαδή ότι πρόκειται για το ίδιο notch.

Πηγή

iPhone 12: Θα έχει το ίδιο notch με τα προηγούμενα μοντέλα;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης