Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Εγγραφή βίντεο 8K, 120fps, και ειδική λειτουργία στα Buds Live

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Σε δύο ημέρες, στις 5 Αυγούστου, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα πραγματοποιήσει το Unpacked event του 2020, στο οποίο θα παρουσιάσει το foldable smartphone Galaxy Z Fold 2, το smartwatch Galaxy Watch 3, τα tablets Galaxy Tab S7, τα TWS ακουστικά Galaxy Buds Live, και τη σειρά smartphone Galaxy Note 20 της οποίας το μεγαλύτερο μοντέλο είναι το Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Δυνατά χαρακτηριστικά και ειδικές λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra διαφέρει πολύ από το μικρότερο απλό Galaxy Note 20, τόσο στα γενικά χαρακτηριστικά, όσο στην οθόνη και στις κάμερες. Για τους περισσότερους, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του συγκεκριμένου μοντέλου είναι το module των καμερών.

Γνωρίζουμε ήδη τα πάντα για το module του smartphone, και αρκετοί έχουν απογοητευτεί από την απουσία του 100x Space Zoom. Ωστόσο, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει φροντίσει να αντισταθμίσει την απώλεια του ενισχύοντας τις υπόλοιπες δυνατότητες των καμερών.

Ένας leaker του Twitter δημοσίευσε μία εικόνα στην οποία αποκαλύπτονται μερικά από τα χαρακτηριστικά των καμερών του Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Το smartphone μπορεί να πραγματοποιεί εγγραφή βίντεο 8K και μέχρι 120fps. Επιπλέον, οι κάμερες του υποστηρίζουν Cinematic 21:9 αναλογία.

Ενδιαφέρον είναι το Pro Video Mode του smartphone, το οποίο προσφέρει ειδική λειτουργία για τα Samsung Galaxy Buds Live. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τον leaker, ο χρήστης θα μπορεί μέσω του Pro Video Mode να χρησιμοποιεί τα Galaxy Buds Live ως μικρόφωνο.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Εγγραφή βίντεο 8K, 120fps, και ειδική λειτουργία στα Buds LiveTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος