Χρήστης δημιούργησε ένα Surface Duo μέσω 3D εκτυπωτή

To Surface Duo είναι η πρώτη συσκευή της Microsoft με λειτουργικό σύστημα Android, αλλά και το πρώτο Surface smartphone της αγοράς. Ήδη αρκετοί χρήστες περιμένουν να δουν τι έχει ετοιμάσει η εταιρεία για τους καταναλωτές, όμως με τόσους μήνες που έχουν περάσει από την ανακοίνωση του, κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο χρήστης @SonofNun ανέβασε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα στο Twitter, καθώς δημιούργησε μόνος του ένα μοντέλο του Surface Duo, το οποίο έφερε στη ζωή μέσω 3D εκτύπωσης. Η συσκευή προφανώς και δε λειτουργεί, αλλά ο χρήστης κατάφερε να δημιουργήσει ακόμα και τα hinges, με το κατασκεύασμα του να μπορεί να ανοίγει και να κλείνει όπως ακριβώς ένα Surface Duo.

Ο ίδιος δηλώνει πως τα δύο hinge του Surface Duo είναι πραγματικά τεχνολογικά επιτεύγματα, καθώς πρέπει να μεταφέρουν δεδομένα και ισχύ από τη μία οθόνη στην άλλη ενώ παράλληλα αποτρέπουν το ατυχές άνοιγμα ή κλείσιμο των συσκευών. Δυστυχώς αυτό είναι ότι πιο κοντινό έχουμε σε δείγμα για το Surface Duo, οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία.

Χρήστης δημιούργησε ένα Surface Duo μέσω 3D εκτυπωτήTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης