Το Halo Infinite θα περιλαμβάνει battle royal mode;

Μπορεί το Halo Infinite να έχει γίνει στόχος troll για πολλούς, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα είναι μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες για φέτος και ο δυνατότερος launch τίτλος για το Xbox Series X.

Όμως όπως κάθε first-person shooter πλέον, φαίνεται πως και ο επερχόμενος τίτλος της Microsoft θα έχει επιλογή για battle royal. Ο χρήστης του Reddit JJAB91 έκανε μία σημαντική ανακάλυψη, καθώς στην ιαπωνική σελίδα του Xbox Store υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο Halo Infinite, όπως studio ανάπτυξης, publisher και σε ποιες κονσόλες θα κυκλοφορήσει. Το περίεργο είναι πως ως είδος του παιχνιδιού, η ιστοσελίδα αναγράφει “battle royal shooting”.

Όπως είπαμε, δε θα προκαλούσε ιδιαίτερη έκπληξη μία τέτοια εξέλιξη, αν δεν υπήρχαν οι δηλώσεις του Jeff Easterling, ο οποίος είναι προγραμματιστής στη 343 Industries. Ο ίδιος είχε δηλώσει στην επίσημη κοινότητα του Halo πως το μόνο BR που ενδιαφέρει το studio είναι το Battle Rifle και κανένα άλλο. Οπότε, περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση πάνω στο θέμα, αν και FPS το 2020 και Battle Royal συνήθως πάνε μαζί.

Πηγή

Το Halo Infinite θα περιλαμβάνει battle royal mode;Techblog.gr

Νίκος Ζώης