Προστασία οθόνης του Huawei Mate 40 Pro αποκαλύπτει συσκευή ελάχιστα bezel, χωρίς notch

Πριν περίπου ένα μήνα είδαμε μία προστασία οθόνης για το επερχόμενο Mate 40 της Huawei, η οποία αποκάλυπτε τα ελάχιστα bezel της συσκευής με κυρτή οθόνη τύπου waterfall. Φαίνεται πως και το Mate 40 Pro θα ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή, τουλάχιστον στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Στην κινέζικη ιστοσελίδα Weibo ανέβηκαν φωτογραφίες που δείχνουν μία προστασία οθόνης για το επερχόμενο Mate 40 Pro, για το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Όπως βλέπουμε, η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά, με αρκετά μεγάλη καμπυλότητα στις άκρες της οθόνης, όπως είθισται στις συσκευές με οθόνες τύπου waterfall.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία οπή ή κενό, κάτι που μας δείχνει ότι η συσκευή δε θα κάνει χρήση notch ή punch-hole για τη selfie κάμερα, κάτι που σημαίνει πως είτε θα δούμε για πρώτη φορά συσκευή με selfie κάτω από την οθόνη, ή η εταιρεία θα κάνει χρήση pop-up μηχανισμού. Προς το παρόν, όλα είναι πιθανά, οπότε περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Προστασία οθόνης του Huawei Mate 40 Pro αποκαλύπτει συσκευή ελάχιστα bezel, χωρίς notchTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου