Διαρροή teaser μας δίνει την πρώτη εικόνα των Pixel 5 και Pixel 4a 5G

Πριν λίγες ώρες έγινε η μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών που είχαμε μέχρι σήμερα για το επερχόμενο Pixel 4a, μαθαίνοντας τα πάντα, από τα χαρακτηριστικά του μέχρι και τη τιμή του. Όμως, έχουμε και νέες πληροφορίες και για τις υπόλοιπες συσκευές της Google που αναμένουμε μέχρι το τέλος του έτους.

O leakster @ishanagarwal24 ανέβασε στο Twitter την παραπάνω εικόνα, η οποία δείχνει δύο συσκευές της σειράς Pixel. Από τη μία φαίνεται να είναι το Pixel 5, όπου και υπάρχει ο αριθμός 5. Από την άλλη όμως, εκεί που υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας, ή αλλιώς ένα G, βλέπουμε μία δεύτερη συσκευή, η οποία μάλιστα φαίνεται να έχει μικρές διαφορές με το άλλο μοντέλο, όπως ότι το πάχος της είναι σημαντικά περισσότερο σε σχέση με την αριστερή συσκευή.

Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε πως οι δύο συσκευές έχουν διαφορετικό υλικό κατασκευής, με το αριστερό να μοιάζει σαν sandstone, ενώ το δεξί φαίνεται ξεκάθαρα πλαστικό. Επίσης, τα δύο σύμβολα μαζί σχηματίζουν τη λέξη “5G”, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για συσκευές με υποστήριξη των νέων δικτύων. Ήδη γνωρίζουμε πως δε θα υπάρχει Pixel 5 XL, οπότε η δεξιά συσκευή φαίνεται να είναι το φημολογούμενο Pixel 4a 5G, το οποίο θα είναι η οικονομικότερη 5G πρόταση της εταιρείας.

Πηγή

Διαρροή teaser μας δίνει την πρώτη εικόνα των Pixel 5 και Pixel 4a 5GTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου