Samsung Galaxy Note 20: Διέρρευσε το επίσημο promo video από την AT&T

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το event Unpacked 2020, όμως οι διαρροές για τις συσκευές που θα δούμε δεν έχουν τελειωμό. Για άλλη μία φορά, ο @Evleaks μας δίνει τα επίσημα promo video της AT&T για τις δύο ναυαρχίδες της Samsung, Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20 Ultra.

Στο βίντεο βλέπουμε την εταιρεία να δίνει έμφαση στις 5G δυνατότητες των δύο συσκευών, αλλά και τη δύναμη που προσφέρει ο νέος Snapdragon 865+ της Qualcomm, τόσο στα παιχνίδια και το multitasking, όσο και στο processing των φωτογραφιών. Επίσης, το βίντεο κάνει λόγο για smooth scrolling των 120Hz και χαμηλή ακτινοβολία μπλε φωτός στην οθόνη των 6,9 ιντσών του Galaxy Note 20 Ultra, κάτι που γνωρίζουμε ότι δε θα ισχύει για το βασικό μοντέλο.

Επίσης, η εταιρεία επιβεβαιώνει τις 6,7 ίντσες του Galaxy Note 20, τεχνολογίας Super AMOLED+. To Galaxy Note 20 Ultra θα προσφέρει 50X Space Zoom, ενώ με την ίδια ονομασία θα έρθει και το zoom των 30X του Galaxy Note 20, με κύρια κάμερα 108MP και 64MP αντίστοιχα. Το απλό μοντέλο θα έχει 4,300mAh μπαταρία, με το μεγαλύτερο να ανεβαίνει στα 4,500mAh.

Βλέποντας τα δίπλα δίπλα, φαίνεται σαν το απλό μοντέλο να έχει μεγαλύτερα bezel περιμετρικά, αλλά και μεγαλύτερη οπή σε σχέση με το Ultra μοντέλο, κάτι που θα πρέπει να το δούμε και από κοντά για να καταλάβουμε τις διαφορές. Το Note 20 θα κυκλοφορήσει σε Mystic Green, Mystic Gray και Mystic Bronze, ενώ το Ultra θα έρθει σε Mystic Bronze, Mystic Black και Mystic White.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20: Διέρρευσε το επίσημο promo video από την AT&TTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης