Pixel 4a: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα, έρχεται με τιμή 349$

Φαίνεται πως η Google είναι πλέον έτοιμη να μας αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με το οικονομικό της μοντέλο, τουλάχιστον σύμφωνα με μεγάλη διαρροή από με τον @Samsungbloat στο Twitter, ο οποίος όχι μόνο μας αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη τιμή, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής

Σύμφωνα με τον @Samsungbloat, ο οποίος με μας δίνει συχνά πληροφορίες αλλά πάντα είναι έγκυρες, το Pixel 4a θα ανακοινωθεί στις 3 Αυγούστου, για να προλάβει τους καταναλωτές που ήθελαν να αγοράσουν το OnePlus Nord στις 4 Αυγούστου. Όμως, αν και θα ανακοινωθεί αύριο, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Αυγούστου.

Τα χαρακτηριστικά της συσκευής παραμένουν στη μεσαία κατηγορία. Το Pixel 4a θα έχει οθόνη τεχνολογίας OLED 5,81 ιντσών 19.5:9, με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη περιεχομένου HDR. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 730G, ο οποίος συνοδεύεται από 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 3.140mAh, ενώ η κύρια κάμερα να έχει ανάλυση 12MP.

Η selfie κάμερα της συσκευής θα τοποθετηθεί σε οπή στα αριστερά της οθόνης, ενώ ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι στο πίσω μέρος της συσκευής. Επίσης, το Pixel 4a θα έχει θύρα ακουστικών 3.5mm, κάτι που λείπει από τα ακριβότερα μοντέλα. Το βάρος της συσκευής ανέρχεται στα 149 γραμμάρια, με το πάχος στα 8,2 χιλιοστά. Το πίσω μέρος και τα πλαϊνά είναι κατασκευασμένα από πλαστικό.

Το Pixel 4a θα κυκλοφορήσει μόνο σε Just Black στη τιμή των 349 δολαρίων, αρκετά φθηνότερο δηλαδή από τους ανταγωνιστές του, τα OnePlus Nord και iPhone SE. Όπως σημειώνει ο @Samsungbloat, η συσκευή θα είναι μία υπενθύμιση της Google προς τους καταναλωτές ότι δε χρειάζονται παραπάνω από μία κάμερες για ικανοποιητικές φωτογραφίες, κάτι που πέτυχε με την κυκλοφορία του Pixel 3a. Αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αποκάλυψη της συσκευής.

Pixel 4a: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα, έρχεται με τιμή 349$Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης