Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού με την ομάδα επιστημόνων

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού με την ομάδα επιστημόνων

Νέα τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή των ειδικών θα έχει το πρωί της Δευτέρας στις 9:30 ο Πρωθυπουργός, στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων που είχε ανακοινώσει για την εκτίμηση των νέων δεδομένων σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, οι τηλεδιασκέψεις τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Αύριο Δευτέρα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι κύριοι Κικίλιας, Χαρδαλιάς, Κοντοζαμάνης και Τσιόδρας, θα θέσουν επί τάπητος όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας. Η κυβέρνηση στέλνει συνεχή μηνύματα κατά της χαλάρωσης και του συγχρωτισμού, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να υπενθυμίζει σε όλους τους τόνους ότι ο ιός δεν έφυγε. Αντίθετα, είναι εδώ και τρέφεται από τον εφησυχασμό.

Οι έλεγχοι είναι εξακολουθητικοί, ενώ στελέχη τονίζουν ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση, ακούει τις εισηγήσεις των ειδικών και είναι αποφασισμένη να λάβει όποια μέτρα χρειαστούν για να περιορίσει την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα.

Ρεπορτάζ: Δ. Γκάτσιος
Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση