Η Google Camera 7.5 μας ετοιμάζει για τις νέες λειτουργίες των Pixel 5

Η Google αναβάθμισε την εφαρμογή Google Camera στην έκδοση 7.5, χωρίς να υπάρχει κάποια νέα λειτουργία. Όμως, ο κώδικας του αρχείου της εφαρμογής κρύβει αρκετά νέα στοιχεία, που μπορεί να δούμε αλλά μπορεί και όχι στις επερχόμενες συσκευές της σειράς Pixel.

Αρχικά, η εφαρμογή μας θυμίζει για ακόμα μία φορά την ύπαρξη του Pixel 4a 5G, την οποία είχαμε ακούσει εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει καμία αναφορά περί Pixel 5 XL, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μόνο μία έκδοση της συσκευής φέτος. Η πρώτη λειτουργία που βλέπουμε είναι το Motion Blur, το οποίο προσθέτει θάμπωμα στο background ακόμα και όταν το αντικείμενο εστίασης κινείται.

Μία ακόμα λειτουργία που βλέπουμε είναι το Audio Zoom, το οποίο θα εστιάζει στους ήχους που θα βγαίνουν αποκλειστικά όπου εστιάζει ο χρήστης, μειώνοντας τους υπόλοιπους θορύβους τριγύρω, όπως είχαμε δει για πρώτη φορά στο Galaxy Note 10 της Samsung. Μέσω του Flash Intensity ο χρήστης, πέραν της επιλογής ανοιχτό ή κλειστό φλας, θα μπορεί να ρυθμίζει το πόσο φωτεινό θα είναι το φλας πριν τη λήψη, κάτι που θα βοηθήσει στις νυχτερινές λήψεις χωρίς όμως η ένταση του φακού να τις καταστρέφει.

Τέλος, η εφαρμογή προσφέρει εύκολο διαμοιρασμό των βίντεο σε μία πληθώρα social media, όπως τα Facebook, Instagram, Telegram και Viber. Όπως είπαμε και παραπάνω, μπορεί να μη δούμε κάποιες ή και όλες τις λειτουργίες να έρχονται στην αγορά, όμως είναι ένα καλό δείγμα των λειτουργιών που αναπτύσσει η Google για τo επερχόμενα Pixel 5.

Πηγή

Η Google Camera 7.5 μας ετοιμάζει για τις νέες λειτουργίες των Pixel 5Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης