Σοκ στην Αμφιλοχία: Έχασε τη ζωή του από δάγκωμα φιδιού 41χρονος (video)

Σοκ στην Αμφιλοχία: Έχασε τη ζωή του από δάγκωμα φιδιού 41χρονος (video)

Μετά από δάγκωμα φιδιού ένας 41χρονος έχασε τη ζωή του χθες στην περιοχή Αμοργιανοί Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον πατέρα του όταν ξαφνικά του είπε ότι τον δάγκωσε φίδι.

Άμεσα επιβιβάστηκαν σε δίκυκλο και έφυγαν για το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου. Λίγα λεπτά όμως αργότερα ο 41ρονος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο δρόμο. Ο πατέρας κάλεσε σε βοήθεια και με αγροτικό όχημα τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας.

Για 50 λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα Από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του και κατόπιν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του νοσοκομείου του Ρίου όπου και θα γίνουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα αποσαφηνίσουν τα αίτια θανάτου.

Ο 41χρονος Γιάννης ήταν οικονομολόγος ζούσε στην Αθήνα και στο παρελθόν ήταν συνεργάτης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες του έχουν βυθιστεί στο πένθος μετά τον τραγικό και ξαφνικό του θάνατο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το απόγευμα στους Αμοργιανους του Βάλτου.

ΕΡΤ Πάτρας – Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ
image}

Αφήστε μια απάντηση