Samsung Galaxy S20 Lite: Περνάει από το Geekbench με Snapdragon 865

Τον προηγούμενο μήνα είδαμε τις πρώτες αναφορές για την επερχόμενη Lite έκδοση της φετινής σειράς Galaxy S20 της Samsung, με πολύ λίγες πληροφορίες να μας γίνονται γνωστές, πέραν της κυκλοφορίας της συσκευής τον Οκτώβριο. Φαίνεται όμως ότι ίσως θα δούμε τη συσκευή αρκετά νωρίτερα από όσο περιμέναμε.

Το Samsung Galaxy S20 Lite πέρασε από το Geekbench, με την ονομασία μοντέλου SM-G781B, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή είναι σχεδόν έτοιμη για κυκλοφορία. Από το Geekbench μάθαμε ότι ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 865, όχι το Plus μοντέλο που θα δούμε στο Galaxy Z Flip, χρονισμένος στα 1.8GHz, συνοδευόμενος από 6GB μνήμης RAM.

Βέβαια, όπως έγινε και με το προηγούμενο μοντέλο, η 6GB έκδοση θα γίνει διαθέσιμη σε μερικές αγορές, ενώ στις περισσότερες θα έρθει με 8GB RAM. Η συσκευή θα έρθει ως ο διάδοχος του Galaxy S10 Lite, αν και δημιουργεί μπέρδεμα η κυκλοφορία και των δύο την ίδια χρονιά. Όπως και να έχει, αναμένουμε τις ίδιες “εκπτώσεις” σε ποιότητα κατασκευής και οθόνη, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Samsung Galaxy S20 Lite: Περνάει από το Geekbench με Snapdragon 865Techblog.gr

Τάσος Παπανικολάου