Google Pixel 4a: Το πρώτο επίσημο render διέρρευσε από την ίδια τη Google

Μπορεί στις περισσότερες φορές να περιμένουμε από γνωστούς leakster, όπως ο @evleaks, να μας μεταφέρουν τις διαρροές από τις επερχόμενες συσκευές των εταιρειών, όμως στην περίπτωση της Google η εταιρεία είναι αυτή που από μόνη της κάνει τις καλύτερες διαρροές.

Το Pixel 4a δε μπόρεσε να ξεφύγει από το παραπάνω αρνητικό ρεκόρ της εταιρείας, με τη συσκευή όχι απλά να εμφανίζεται στο Google Store πριν καν ανακοινωθεί, αλλά να μας δίνει και μία πρώτη ματιά, μέσω του επίσημου render που ανέβηκε online. Αν και η συσκευή μοιάζει αρκετά εμφανισιακά σε ότι είχαμε δει μέχρι τώρα, τελικά θα έρθει με μόνο μία κάμερα των 12.2MP, με οπτικό και ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας.

Σε αντίθεση με τη σειρά Pixel 4, το οικονομικό μοντέλο θα έρθει με οπή στα αριστερά της οθόνης για τη selfie κάμερα των 8MP και με φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Επιπλέον, η κατασκευή φαίνεται να είναι από πλαστικό, κάτι βέβαια που περιμέναμε, αφού είναι ο διάδοχος του περσινού Pixel 3a.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βάση των μέχρι τώρα αναφορών, περιμένουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 730 μαζί με 6GB μνήμης RAM, 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και μόλις 3.080mAh μπαταρία. Η συσκευή αναμένεται να κοστίζει μεταξύ 300$ και 400$, κάτι που θα το θέσει αντίπαλο όχι μόνο με το iPhone SE 2020, αλλά και πολύ κοντά με το επερχόμενο OnePlus Nord.

Πηγή

Google Pixel 4a: Το πρώτο επίσημο render διέρρευσε από την ίδια τη GoogleTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης