Συνομιλίες για τον Πολιτισμό

Συνομιλίες για τον Πολιτισμό

Σειρά διαλόγων ανοιχτές στους φοιτητές  των τεσσάρων ιδρυμάτων

Την εβδομάδα 14-22 Ιουλίου, τρείς προβεβλημένοι πανεπιστημιακοί φορείς, παγκοσμίου εμβέλειας, το Fletcher School of Law and Diplomacy (Tufts University), το Harvard University το Εθνικό – Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και μία διεθνώς επιδραστική  έκδοση, το Foreign Affairs, ‘συνομιλούν’ με το ECI, σε μία σειρά από televised events που θα προσφερθούν τόσο με σύγχρονη μέθοδο, όσο και σε μορφή αποθετηρίου.

Tην εβδομάδα ‘εκκινούν’ οι κ.κ. Βonnie Docherty (Ηarvard Law School), Αθανάσιος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) και Mάριος Νόττας (επικεφ. ECI). Kαρδιά της δράσης και συντονίστές η κ. (dr) Elizabeth H. Prodromou, επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για την Θρησκεία, Νόμο και Διπλωματία στο Fletcher και ο κ. Λουκάς Κατσώνης, επικ. του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Fletcher School of Law (Tufts University) – Initiative on Religion, Law and Diplomacy και στο Περιοδικό Foreign Affairs, με την υποστήριξη του ECI (European Communication Institute) και του ΕΚΠΑ (Εθνικό-Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Οι ενότητες περιλαμβάνουν

14 Ιουλίου: Why does Cultural Heritage matter for Humanity ?

16 Ioυλίου: Private Partnerships, Social Impact Investing and Cultural Heritage

17 Ioυλίου: Religious Cooperation and Cultural Heritage Sustainability

20 Ioυλίου: Cultural Heritage Protection and Diplomacy

22 Ioυλίου: Εxemplary Cases of Cultural Heritage Protection

Oι συναντήσεις είναι ανοιχτές αποκλειστικώς για τους φοιτητές και την κοινότητα των τεσσάρων ακαδημαϊκών φορέων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, oμιλητές, Δελτίο Τύπου καθώς και πληροφορίες για την αξιοποίηση του υλικού σε τρίτους πανεπιστημιακούς φορείς παρακαλώ επιστρέψτε σε αυτό το άρθρο ή γράψτε στο info.qjnt@gmail.com

www.ert.gr

Τάσος Οικονόμου