Εμφανίστηκε prototype του Razer Phone 3 σε Κινεζικό marketplace

Η Razer ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ξεκίνησε το trend των gaming smartphones, με το πρώτο Razer Phone να κυκλοφορεί το 2017. Στη συνέχεια η εταιρεία κυκλοφόρησε το επόμενο έτος το Razer Phone 2, αλλά από τότε δεν υπάρχει καμία ένδειξη για νεότερο smartphone.

Κάποιοι λένε ότι η εταιρεία ετοίμαζε και τρίτο smartphone στη σειρά, αλλά ακυρώθηκε. Άλλοι ότι δεν υπήρξε ποτέ, καθώς δε γνωρίζουμε ούτε κάποιο χαρακτηριστικό για τη συσκευή. Ωστόσο, μία αγγελία σε ένα Κινέζικο site αγγελιών μεταχειρισμένων, με την ονομασία Taobao, φαίνεται να επιβεβαιώνει πως η συσκευή όντως είχε αναπτυχθεί, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο κοντά ήταν στην κυκλοφορία.

Η συσκευή, με τον πωλητή να ισχυρίζεται ότι όντως είναι το Razer Phone 3, φαίνεται σχεδόν ίδια στο μπροστά μέρος με το Razer Phone 2, με μικρότερα μεν αλλά αρκετά μεγάλα bezel στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής για τα stereo ηχεία, καθώς και διπλή κάμερα selfie στα αριστερά. Στο πίσω μέρος όμως, βλέπουμε τριπλό σύστημα κάμερας, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα που είχαν δύο.

Δυστυχώς, ούτε ο πωλητής αλλά ούτε κάποια πηγή επιβεβαιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οπότε μένουμε μόνο με μία εικόνα. Ακόμα και έτσι όμως, η εταιρεία φαίνεται πως δεν παράτησε αμέσως τα σχέδια για το Razer Phone 3, χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι ήταν η λόγοι που δεν προχώρησε ποτέ με την κυκλοφορία του μοντέλου.

Πηγή

Εμφανίστηκε prototype του Razer Phone 3 σε Κινεζικό marketplaceTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης