Πέθανε η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Πέθανε η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Kelly Preston έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια, την Κυριακή (12 Ιουλίου 2020). Την πληροφορία έδωσε στη δημοσιότητα ο σύζυγός της, επίσης αστέρας του Χόλυγουντ, John Travolta. Η Preston ήταν γνωστή για τη συμμετοχή της –μεταξύ άλλων- στις ταινίες “Twins” (1988) ,“Jerry Maguire,”(1996) και “Gotti” (2018).

Ο Travolta επιβεβαίωσε το θάνατο της συζύγου του με ανάρτησή του στο Instagram. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η ηθοποιός πέθανε από καρκίνο του στήθους, έπειτα από μάχη που έδινε με την ασθένεια εδώ και δύο χρόνια. «Με βαριά καρδιά σας πληροφορώ ότι η σύζυγός μου Kelly έχασε τη διετή μάχη με τον καρκίνο του στήθους. Έδωσε μια γενναία μάχη, με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων ανθρώπων», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του -μεταξύ άλλων- ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Preston επί 28 χρόνια.

Φωτό: Instagram

Η -γεννημένη στη Χαβάη- ηθοποιός είχε μια μακρόχρονη καριέρα στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Κάποιες φορές μάλιστα εμφανίστηκε στην οθόνη μαζί με τον Travolta. Στη διάρκεια της κοινής τους ζωής απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Παντρεύτηκαν στο Παρίσι το 1991. Ο πρώτος γιος του ζευγαριού, Jett Travolta, έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 16 χρόνων, τον Ιανουάριο του 2009, καθώς χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι, μετά από κρίση που έπαθε ενώ βρισκόταν σε διακοπές, με την οικογένειά του, στις Μπαχάμες.

Η Preston και ο Travolta γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “The Experts” (1988). Το 2018 πρωταγωνίστησαν μαζί στο φιλμ “Gotti”.

Τα άλλα δύο παιδιά του ζευγαριού ήταν η Ella Bleu (2000) και ο άλλος γιός τους, Benjamin (2010).


Πηγή:

Φωτογραφίες: Associated Press/ Instagram

www.ert.gr

Νικόλαος Περδικάρης