Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δάσκαλου που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας στην Ερέτρια

Έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δασκάλου ο οποίος πιάστηκε να ερωτοτροπεί με 14χρονη μαθήτρια του στην Ερέτρια.

Ο άνδρας συνελήφθη την 07-07-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Βάσει των στοιχείων που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό.

Δείτε εδώ τα στοιχεία του και τις φωτογραφίες του


Αφήστε μια απάντηση